TOP

Sa Unió es compromet a millorar es Caló i els seus voltants

Sa Unió de Formentera, la coalició formada pel Partit Popular de Formentera, Compromís amb Formentera i una representació de persones independents de l’illa, ha emès una nota de premsa per explicar el seu compromís per “millorar la zona d’es Caló i l’entorn de la venda de ses Clotades i la venda des Carnatge”. L’integrant de la llista de Sa Unió de Formentera, Javier Tur, ha assegurat que “Formentera no es pot permetre que un dels punts turístics més importants de l’illa, com la zona de Maryland, es trobi en l’estat actual” pel que proposa “negociar l’embelliment del vial d’accés, la renovació de l’enllumenat i la creació d’aparcament”. En un altre ordre de coses Tur també s’ha compromès a “millorar la neteja de les platges de Migjorn, de ses Platgetes i dels nuclis urbans, ja que la millor promoció turística que es pot fer de l’illa són unes platges i uns pobles nets”.

Regants a ses Clotades i es Carnatge
Javi Tur ha recordat que “els partits que integren la coalició ja van fer possible la creació de la xarxa de reg amb aigües depurades, i per això ara ens comprometem a la seva ampliació a nous regants, com ara els que tenen les seves terres a les Benes de ses Clotades i es Carnatge”.
Per la seva banda el candidat a la Presidència del Consell Insular, Llorenç Córdoba, ha assegurat que “millorarem la gestió del nostre litoral i de la mar, per això comptarem amb pescadors professionals i també recreatius, per gestionar les reserves marines i per crear noves”. A més, Córdoba Marí s’ha compromès a “regular el fondeig davant Caló i Migjorn i fent que el turisme nàutic contribueixi econòmicament com també ho fan els turistes que dormen en establiments legals”.
Córdoba Marí s’ha compromès a “fer valdre l’antic moll des Caló, com un dels béns patrimonials més importants de Formentera. L’administració ha de mantenir en millors condicions i fer que la gent conegui la seva història”.

Compartir

PROGRAMES