TOP
Cavall d’en Borras amb posidònia. SU

Sa Unió exigeix la neteja urgent de platges i la retirada de posidònia

Sa Unió ha denunciat que “la temporada a l’illa va començar el passat 1 de maig i, dues setmanes després, no s’ha dut a terme la neteja de les platges ni la retirada de restes de posidònia”. Per això, ha exigit al Consell “que actuï amb urgència i contundència davant aquesta falta de planificació i improvisació, que en els últims mesos s’està convertint en el seu senyal d’identitat”.

Cap intervenció des d’octubre
Així ho ha explicat el portaveu de la coalició, Llorenç Córdoba, qui ha lamentat que “Formentera estigui oferint aquesta imatge als turistes que ens visiten, cosa que també va passar en el pont de Setmana Santa. De fet, no s’ha fet cap intervenció des d’octubre de l’any passat, cosa que genera una notable falta de neteja i xoca frontalment amb l’oferta i la imatge que venem a les fires turístiques i altres actuacions de promoció”.

“La urgència de netejar les platges i retirar la posidònia se suma al fet que no hi ha concessions de serveis de platges, és a dir, ni quioscos ni hamaques. És la primera temporada ‘normal’ que tindrem, sense restriccions ni limitacions com sí que hem tingut els dos darrers anys. Per això, els serveis haurien d’haver estat llestos, licitats i en funcionament en nom de l’excel·lència turística que promocionem i que, sens dubte, tenim” ha apuntat el cap de l’oposició.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES