TOP
Obres de remodelació as Pujols. Arxiu

Sa Unió reclama millorar l’oferta d’estacionament as Pujols i més cura dels parcs infantils

Sa Unió sol·licitarà al Ple del Consell més tasques de manteniment de tots els parcs de l’illa, especialment as Pujols, ateses les denúncies del passat cap de setmana a les xarxes socials per la brutor en aquestes àrees, ja que no són les primeres que es fan al respecte, així com la neteja i substitució amb major freqüència de l’arena dels parcs infantils.
En aquest sentit, la consellera Verònica Castelló ha explicat que “tot i l’anunci del Consell de dur a terme feines de millora, fa temps que no s’hi actua i hi ha deixalles i vidres, fet que suposa un perill per als menors”.

Mancances as Pujols
D’altra banda, es defensarà una proposició d’acord per instar el Consell a habilitar aparcaments per a minusvàlids i diversos punts de càrrega per a vehicles elèctrics als carrers Miramar, Punta Prima i Espalmador, ja que amb les obres de remodelació executades en aquests carrers s’han eliminat els que hi havia.

Castelló ha detallat que “després de la remodelació d’aquests carrers, actualment sols es troben els nou aparcaments habilitats per a minusvàlids a la circumval·lació des Pujols, que ja existien i queden lluny del centre de la població. A més, ja no hi ha aparcaments amb punt de càrrega excepte a l’aparcament de la plaça Europa. És necessari millorar l’oferta d’estacionament, tant per als residents com per als visitants, especialment per a aquells que tenen més dificultats”.

Finalment, Castelló ha recordat que “persisteixen les males olors as Pujols i que, a més, amb la remodelació, ha quedat pendent el desencofrat de la marquesina de taxi”, fet pel qual ha demanat “agilitat en les actuacions perquè ja estam en plena temporada i no és la imatge que mereix Formentera”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES