Els jugadors del Formentera, minuts abans del matx a Badalona.

S’acaba la ratxa de victòries (Badalona 3 -2 Formentera)

Derrota dolorosa al Municipal de Badalona per 3 a 2, on els roig i negres han set capaços de remuntar dos gols en contra però no de defensar contundentment les accions d’estratègia del Badalona. Amb aquest resultat el Formentera posa fi a la ratxa de cinc victòries consecutives i es col·loca sisè de la lliga, fora de les places de play-off d’ascens.
El partit ha començat amb el Badalona molt fort i concentrat, sense deixar jugar al Formentera, que no aconseguia sortir del seu propi camp. Al minut 9 l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels catalans, després d’unes mans involuntàries a l’àrea del Formentera. De fet, hi havia dubtes si havia set dins de l’àrea, però l’àrbitre ha set molt rigorós. Hernández ha transformat el penal i ha avançat als badalonins al marcador (1-0). Els roig i negres no han trobat el bon joc i els hi ha faltat contundència defensiva en aquesta primera part. Només han tengut una ocasió de gol, amb una rematada de Górriz al minut 45, que ha sortit llepant el pal. El partit ha anat al descans amb el mínim avantatge pels locals.
La segona part ha començat amb una jugada desafortunada pel Formentera, quan Mateo ha aprofitat una errada en la sortida de la pilota per marcar el segon gol del Badalona, al minut 53 (2-0). El partit es posava barda amunt pels homes de Michel Alonso, però han pogut reaccionar de seguida amb un gol de Nando Quesada, al minut 60 (2-1). Poc després, el mateix Nando ha aprofitat un mal refús del porter local per empatar el partit al minut 69 (2-2). El Formentera tornava a ficar-se de ple en el partit, però el Badalona s’ha avançat de nou mitjançant un gol de Segura, en una acció de pilota aturada al minut 78 (3-2). Els nostres han continuat creient en l’empat, però no ha arribat el premi.
El pròxim partit serà diumenge 4 de desembre contra el Prat, al Municipal de Sant Francesc, a les 12 h.