TOP
Pla zenital d’una zona blava d’aparcament regulat. CIF

S’activa l’horari d’estiu a les zones d’aparcament regulat

A partir d’aquest s’inicia l’horari d’estiu a les zones d’aparcament regulat de la Savina, Sant Francesc, Sant Ferran i es Pujols. L’horari de regulació serà de dilluns a diumenge de 9 h a 21 h.

Normes de l’horari estival
Un tiquet de zona blava serà vàlid per a totes les zones blaves de l’illa, els vehicles no bonificats hauran de pagar 1,20 € per hora. Els vehicles dels residents que tinguin les bonificacions en regla podran treure els tiquets de franc.
Cal recordar que en l’horari d’estiu, els tiquets permeten aparcar a la zona blava per un temps màxim d’1 dia en lloc de 3 com succeeix a l’hivern. Pel que fa a la zona verda, sols hi poden aparcar els vehicles autoritzats durant un màxim d’1 dia a l’estiu, excepte els residents de la Savina acreditats, que poden estacionar-hi els seus vehicles fins a 15 dies, com ja passa a l’hivern.

Nova App
El conseller de Mobilitat, Rafel González, ha recordat que “des de finals del mes de març està en funcionament l’app Flowbird Parking” i ha animat a la població que encara no l’hagi fet servir a descarregar-la. Aquesta App és gratuïta i s’ha de descarregar a App Store o Google Play. Una volta s’ha descarregat, s’han d’introduir les dades del vehicle, que ja es quedaran gravades. Després s’ha d’anar al parquímetre i posar la matrícula del vehicle, però en lloc de treure el tiquet de la màquina el rebrem al mòbil, on també es pot posar una alerta perquè s’enviï un avís quan estigui a punt de caducar.

Bons turístics
El conseller González ha volgut destacar també que el Consell ha creat uns bons per a allotjaments turístics situats en nuclis urbans amb zona blava. Aquests bons, a oferir a la clientela, són d’un 25% de descompte en el preu de la zona blava.

Places de 15 minuts
Les places de 15 minuts segueixen en funcionament. Aquestes places, habilitades a Sant Francesc, Sant Ferran i a la Savina, persegueixen afavorir la rotació de vehicles a les zones de major activitat comercial i necessitat d’aparcament.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES