TOP
Imatge del web formentera.eco.

S’activen les reserves i la confirmació de les prereserves al web formentera.eco

A partir d’avui ja es poden fer les reserves o formalitzar les prereserves al web www.formentera.eco. D’aquesta manera, es poden obtenir les acreditacions per circular per Formentera durant el període de regulació, entre el 24 de juny i el 7 de setembre.
La taxa que hauran de pagar els visitants serà per cotxe: 1,00 €/dia, amb un import mínim de 5,00 €, i per moto (motocicletes i ciclomotors): 0,50 €/dia, amb un import mínim de 2,50 €.
Les prereserves es varen obrir el passat 15 de març. Ara, aquestes prereserves es poden formalitzar al web. Els usuaris rebran un correu electrònic i disposaran de 10 dies per realitzar la confirmació de la reserva i el pagament.

Bonificacions
Per als residents de Formentera i la resta de les illes i per als vehicles elèctrics, l’acreditació és gratuïta. Per als vehicles híbrids l’acreditació està bonificada al 50%.
Els residents que tinguin l’acreditació de la zona blava en vigor no hauran de fer el tràmit, i poden accedir al web, introduir la matrícula i comprovar que efectivament es disposa de l’acreditació. La resta, la pot obtenir amb un senzill tràmit al web.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES