TOP
A Formentera, les vacunacions es centralitzen a l’hospital. Foto: ASEF

Salut obre Bitcita per a la dosi de reforç als majors de 18 anys

El Servei de Salut ha obert aquest dilluns la vaccinació als majors de 18 anys perquè puguin rebre la dosi de record contra la covid mitjançant el servei Bitcita.
A Balears hi ha una població diana de 18 a 39 anys sense dosi de record de 160.995 persones. D’aquestes, 1.572 són de Formentera, 22.495 d’Eivissa, 14.072 de Menorca, i 122.856 de Mallorca.

Les condicions que cal complir per poder rebre la dosi de record són tenir més de 18 anys, haver rebut la pauta completa de vaccinació i que hagin passat almenys cinc mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta d’AstraZeneca o Janssen. Les persones que hagin passat la infecció han d’esperar quatre setmanes per poder ser vaccinades amb la dosi de reforç.

A les Pitiüses es pot demanar hora als següents punts de vaccinació: l’Hospital de Formentera, l’Hospital Can Misses, i als centres de salut de Santa Eulària des Riu, Sant Antoni de Portmany i Vila.

Ara com ara, la campanya de vaccinació de dosis de record ha vaccinat ja al 54,4% de la població diana. Actualment, la cobertura de vacunació de majors de 5 anys és del 86%, i el 26,49% dels infants d’entre 5 i 11 anys ja han estat vaccinats.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES