TOP
Hospital de Formentera. Foto: Y.O.

Salut reforça Primària durant l’estiu per atendre desplaçats i turistes

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha reforçat les urgències d’Atenció Primària per a aquesta temporada estival.
Els reforços estivals romandran des de juliol fins al final de setembre, sempre que la situació no requereixi ampliar aquests reforços a l’octubre.
El Centre de Salut de Formentera comptarà per primera vegada amb reforços estivals per a l’atenció als usuaris desplaçats, turistes i treballadors de temporada. Als cinc metges de plantilla se sumen dos reforços més, un per a l’atenció a l’increment poblacional derivat del turisme i una altra contractació per garantir la presència dels cinc metges durant tot l’estiu i les vacances d’aquests.

“Enguany sí que hi ha augment poblacional derivat del turisme”
La directora d’Atenció Primària, Violeta Vega, ha declarat: “Tornam a reforçar les urgències d’Atenció Primària i les consultes de desplaçats en constatar que aquest any sí que hi ha un augment poblacional derivat del turisme. Amb això adequam els nostres dispositius per a l’atenció urgent i per donar resposta a l’increment poblacional. Aquests reforços romandran en principi fins a final de setembre, tot i que valorarem la situació en aquest moment per veure si cal ampliar aquests suports”.

Compartir

PROGRAMES