TOP
Adriana Segovia Ferrer

Salvar una vida des de Formentera

Feliç dilluns! Em dic Adriana, tinc 25 anys i visc a Formentera. A la meva illa vivim menys de 10.000 habitants i mai hagués imaginat que em tocaria ajudar a salvar la vida d’un unstoppable. Però aquí estic, salvant una VIDA.”

Amb aquestes paraules començava Adriana Segovia Ferrer un emotiu missatge que va penjar a les xarxes socials el dilluns passat per explicar la seva experiència com a donant de medul·la òssia. Ella, donant de sang des dels divuit anys, va entrar a formar part de la xarxa mundial de donants de medul·la quan en tenia vint-i-tres. Poc esperava, però, que només dos anys després hi hauria algú compatible a l’altra banda del món que necessitava un senzill gest seu de generositat per poder seguir vivint. Aquesta és la seva emocionat història. Escoltau-la. Ella us anima a fer-vos donants de medul·la a través de la Fundació Josep Carreras.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES