Els jugadors celebren el gol de Górriz. SDF

“Sant Gorriz” treu al Formentera de la mala dinàmica (1-0)

Alberto Gorriz s’ha convertit en l’heroi del partit disputat al Municipal de Sant Francesc avui diumenge contra el Badalona.

L’entrenador Michel Alonso ha apostat per un ofensiu 3-4-3 per provar d’endur-se els tres punts. La primera part ha set molt intensa, amb els dos equips lluitant cada pilota i amb molt de joc aeri. Una lluita, que ha quedat en un 0-0 a la mitja part, tot i que els dos equips han tingut ocasions, cap d’elles clara.
La segona part ha començat amb la mateixa intensitat que la primera, amb una mica més de toc de pilota. Segons anaven passant els minuts, els dos conjunts han anat baixant la pressió pel cansament i per la por de no sumar. Llavors, el Badalona ha fet tres canvis d’una tirada i el partit s’ha començat a decantar cap als catalans, que han començat a portar perill a la porteria d’Òscar Santiago.
Tanmateix, el Formentera s’ha defensat amb ordre i ha suportat l’empenta dels badalonins. Quan el partit semblava que anava cap al repartiment de punts, Alberto Gorriz ha rebut una passada llarga de la defensa, l’ha baixat amb qualitat, s’ha ficat per la banda esquerra, ha regatejat un rival i ha posat per davant al Formentera amb un xut ras que ha foradat la porteria dels catalans pel segon pal.

Aquesta victòria deixa als roig-i-negres en sisena posició a un punt de les posicions de play-off d’ascens, que marca el CD Eivissa, i els allunya a tretze punts del descens.
Diumenge vinent al migdia toca visita al camp del Cerdanyola. Els vallesans ocupen posicions de mitja taula.