TOP
Sanz en una sessió parlamentària. Arxiu. PIB

Sanz demana l’adequació de les mesures anunciades per Armengol a les necessitats de Formentera

El diputat per Formentera, Antonio Jesús Sanz ha qualificat avui de “bona notícia que els impostos es dediquin a les necessitats de la gent perquè qui més té és qui més ha d’aportar”.

Sanitat i majors
A tall d’exemple, Sanz ha recordat que s’ha millorat l’atenció sanitària a la nostra illa, amb la recuperació de l’hemodiàlisi a l’Hospital, l’establiment del servei 061 les 24 hores del dia, o la millora a l’atenció de la cronicitat, tot i que calen fer més passes per garantir una millor salut de la població formenterera.

El diputat ha animat el Govern a continuar fent feina per millorar els serveis i instal·lacions sanitàries “perquè el futur sigui el que desitgem i mereixem”, i ha destacat també la residència per a majors, “que serà una realitat als mesos vinents i que corregeix una desigualtat històrica”.

Transport marítim
Pel que fa al territori, el diputat ha advertit de la necessitat de continuar fent accions per conservar-lo, després que s’hagin assolit fites com la reordenació de la seguretat a la zona portuària, la reducció de freqüències entre Formentera i Eivissa en prop d’un 24% segons ha afirmat, o la garantia de la primera i darrera barca.

Així mateix, el representant formenterer ha recordat que “tenim un esborrany de decret de transport marítim que esperem que estigui aprovat aviat”.

En matèria portuària, tanmateix, Sanz ha afirmat que cal avançar “perquè cada volta és més complicat pels habitants de Formentera accedir als amarraments”.

Medi Ambient
Sanz també ha reclamat que “es regulin els fondejos al voltant de tota l’illa, i es continuï amb la protecció del litoral tenint present l’horitzó el 2030, perquè el nostre futur depèn del fet que les nostres illes es mantinguin conservades, que el nostre medi natural sigui preservat, i que el nostre litoral sigui el mateix”.

Ampliació de l’IES Marc Ferrer
Sobre Educació, el diputat per Formentera s’ha congratulat per l’anunci de beques i bonificacions al transport i als estudis, el que suposa “un gran avenç per als estudiants de la nostra illa, com també ho és la disposició als Pressupostos de la partida per a l’ampliació de l’IES Marc Ferrer”, la construcció del qual espera Sanz que “comenci en poc de temps”.

Compartir

PROGRAMES