Segon dia consecutiu de rècord en consum elèctric a Formentera

Ahir vespre a les 21.14 el sistema elèctric Eivissa Formentera va superar el seu registre històric per segona jornada consecutiva, amb una punta màxima de potència de 232,8 MW, superant en 3 MW la punta màxima del dia anterior.

De la mateixa manera, el sistema elèctric Mallorca-Menorca també va assolir ahir el rècord històric amb una punta de 1.073 MW, superant els 1.051 MW registrats el mes d’agost de 2008.

La punta màxima en el conjunt de l’arxipèlag també va se ahir a les 13:40, per segon dia consecutiu amb una potència de 1297 MW, respecte als 1245 del dia anterior.

S’ha d’esmentar que anit s’ha registrat, a causa de les altes temperatures, un valor mínim de les hores vall de 730 MW, superant el registre del dia anterior de 684MW, un valor que destaca per sobre la mitjana registrada d’aquest mes de juliol que ha estat de 612 MW.

Pel que fa a l’evolució de la demanda prevista per aquesta setmana, si es mantenen les altes temperatures, es podrien tornar a superar les puntes màximes de potència elèctrica.

About Author

Comments are closed.

background