Segona derrota del Formentera en lliga (Olot 2 – 0 Formentera)

La SD Formentera ha perdut a terres catalanes i es queda a un punt de la zona de descens.
Partit de la sisena jornada que es jugava al Municipal d’Olot, en un camp de gespa natural, ample i amb gairebé 700 aficionats locals.

La primera part començava amb els dos equips prenent-se la mida, amb molt de respecte i control de la pilota. Ha set així els primers vint minuts, fins que el partit ha esdevingut elèctric. L’Olot controlava la pilota i tenia ocasions de gol, però el Formentera no s’arronsava i buscava la porteria rival amb joc directe i buscant l’esquena d’Alberto Górriz. Primera part entretinguda que acabava amb empat a zero.

El Formentera començava la segona part amb una ocasió del capità Górriz i semblava que els dos conjunts buscaven més intensitat. Els locals gaudien de la pilota i els roig-i-negres patien els efectes de la gespa natural, amb pilotes que se n’anaven llargues.

Al minut 62 Xumetra rematava a gol després d’una bona jugada de l’Olot i avançava als locals. El partit es posava barda amunt pels homes de Michel Alonso, que no aconseguien dominar per tal de buscar l’empat. L’Olot es defensava amb molt d’ofici, i al temps afegit sentenciava el partit marcant el 2-0, mitjançant un xut a l’escaire de Busquets.

El Formentera jugarà diumenge vinent contra el Deportivo Aragonés al Municipal de Sant Francesc a les 12 h.