TOP
S’hi podran presentar instantànies de diferents àmbits com ara el cultural, el patrimonial o el paisatgístic. 7bts

Segona edició del concurs de Foto denúncia de l’OCB

L’Obra Cultural Balear de Formentera ha organitzat la segona edició del Concurs de Foto denúncia emmarcat dins del cicle Primavera de Cultura.

Bases
Les persones participants en aquest certamen hi podran presentar instantànies en diferents àmbits com ara el cultural, el paisatgístic, el patrimonial i d’altres temàtiques relacionades amb la nostra illa.

Les fotografies, que han de ser inèdites, fetes amb mòbil i sense haver estat modificades per cap programari, es poden entregar fins al divendres 20 de maig al correu obraculturalformentera@gmail.com amb un total de dues instantànies per participant, que haurà d’indicar el seu nom i un número de contacte.

Des de l’OCB es garantirà l’anonimat dels participants a l’hora de la valoració de les fotos per part del jurat, que serà format per dos membres de l’entitat i un fotògraf professional de l’illa.

Premis i exposició
Els premis, que consistiran en un sopar per a dues persones a sa Palmera i un lot de productes típics de Formentera el primer, un lot de llibres de fotografia i una bossa de tela com a segon, i un lot de llibres per a la tercera persona premiada, seran atorgats en l’acte d’inauguració de la mostra de les fotografies, que es durà a terme el 20 de juny a les 20 h al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’. Els treballs presentats s’exposaran en aquest espai fins al 31 de juny.

Compartir

PROGRAMES