S’enduen 17 mil euros en sous i joies d’una casa de Sant Francesc

La Guàrdia Civil investiga el robatori, durant el vespre i nit del passat 31 de desembre, a can Jaume Pere, una casa situada entre ses Bardetes i els molins de sa Miranda, a Sant Francesc.
Segons publica Diario de Ibiza, el botí ascendiria a uns 2 mil euros en efectiu així com uns 15 mil euros en joies com ara polseres, collarets, arracades i anells a més d’una creu d’una emprendada i una col·lecció de monedes antigues.

Robatoris en dates festives
Els lladres van aprofitar que era nit de Cap d’Any i que la senyora que resideix a la casa no hi era per forçar la porta principal amb una palanca i regirar l’interior del domicili. A banda dels sous i les joies manllevades, els intrusos s’endugueren un torró de xocolata de la cuina i un paquet de petards del nét de la víctima.
És freqüent que els lladres aprofitin per a cometre els seus delictes les jornades de festa com Cap d’Any o Nadal, dies on la gent s’absenta de casa per anar a celebracions familiars. Durant la temporada estival, les nits de Flower acostumen a ser també aprofitades per a cometre robatoris a propietats de lloguer turístic en absència dels seus ocupants.

About Author

Comments are closed.

background