TOP
L’ús de la mascareta és una de les mesures per reduir el risc de contagi de la covid. Arxiu.

Sense novetats: 12 actius lleus i continua a la baixa la incidència

No s’han detectat nous casos de covid en les darreres hores i tampoc s’han registrat altes entre els pacients de Formentera. Els pacients actius segueixen sent 12, tots lleus o asimptomàtics, de manera que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 444 casos de coronavirus a l’illa.
La incidència acumulada a 14 dies ha minvat de 82 a 74 casos per 100.000 habitants, tot i que encara continua per sobre de la mitjana balear, que és de 59 casos. La taxa de positivitat també ha caigut lleugerament, de 4,5 a 4,2% i la mitjana autonòmica és d’1,4%.
Pel que fa a la vacunació a Formentera, s’han aplicat 2.211 dosis dels diversos vaccins: hi ha 1.952 persones vacunades i 259 que ja han completat la pauta d’immunització (dos dosis).

6 casos més a Eivissa
A Eivissa hi ha 102 persones afectades (6 més que ahir), de les quals n’hi ha 86 que presenten un quadre lleu i es recuperen a casa. D’altra banda, hi ha 16 persones ingressades a Can Misses: 4 pacients a l’UCI i 12 més que ja donen negatiu al test de covid, però que segueixen a l’Hospital mentre es recuperen de les seqüeles del coronavirus.
Paral·lelament hi ha dos professionals sanitaris en vigilància activa, un més que en l’últim recompte, sense que cap d’ells sigui positiu.
D’altra banda, cal esmentar que a l’illa veïna s’han detectat tres casos de la variant sud-africana del coronavirus. Es tracta de residents a l’illa que van viatjar a Tanzània i a Emirats Àrabs. En tots els casos presentaven un quadre lleu o asimptomàtic, i després de ser atesos en els seus domicilis ja han rebut l’alta.

 

Compartir

PROGRAMES