TOP
Vista aèria de ses Illetes, es Trucadors i s’Espalmador, inclosos en el Parc Natural. Arxiu.

Ses Illetes, la cinquena millor platja d’Espanya segons el rànquing de Holidu fet amb Google Maps

La platja de ses Illetes és la cinquena més ben valorada d’Espanya, segons el rànquing que Holidu, un portal de lloguer vacacional, ha configurat basant-se en les dades de Google Maps, en funció dels paratges que han rebut millor puntuació per part dels usuaris i que més ressenyes han acumulat.
Ses Illetes, amb una nota mitjana de 4,8 i 970 ressenyes, és l’única platja de la Mediterrània que consta en aquest top ten, on apareixen altres arenals del Nord d’Espanya i de les Canàries, especialment de l’illa de Fuerteventura. En la guia de platges que ofereix Holidu d’acord amb el rànquing, es destaca que ses Illetes compta amb “aigües calmades i de profund color turquesa, sorres blanques i un paisatge inoblidable”. Així mateix, també se’n citen altres aspectes, únicament positius, com que es troba “al bell mig d’un parc natural” i que “per arribar-hi hauràs de passar per una zona de dunes que ja val la pena per si sola”. Els exclusius establiments de la zona també obtenen un esment: “A més, en el seu interior podràs trobar tota mena de restaurants que t’ajudaran a passar un dia inoblidable”.
La llista està encapçalada, amb una nota de 4,9 i 286 ressenyes, per la gallega platja de Rodas, a les Illes Cíes (Vigo); mentre que el segon, tercer i quart lloc estan ocupats per arenals de Fuerteventura (Illes Canàries). La plata se l’emporta, amb una puntuació de 4,8 i 3207 comentaris, la platja de Cofete; el bronze, amb un 4,8 i 1342 ressenyes, l’arenal de Morro Jable i la quarta plaça és per Sotavento, amb una qualificació de 4.8 i 1059 ressenyes.
Per darrere de ses Illetes hi ha la platja de Carnota, Galícia; la de Berellín, Cantàbria; la de Nogales, La Palma; la del Viejo Reyes, Fuerteventura; i la de Valdearenas, Cantàbria.

 

Compartir

Comentaris (1)

  • xavier llobet

    son molt fiables aquestes recomanacions d´un portal de lloguer vacacional…

Deixa una resposta

PROGRAMES