S’estabilitza al voltant de la trentena la xifra de positius actius de Formentera

Formentera ha registrat un nou positiu en covid-19 en les darreres hores, de manera que són 96 els casos acumulats d’ençà de l’inici de la pandèmia. Hi ha 28 pacients lleus o asimptomàtics de Formentera que resten aïllats al seu domicili o a l’hotel pont i que reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. D’altra banda, hi ha un pacient formenterer que roman ingressat a l’UCI de Can Misses.

Dades de Formentera i Eivissa
En l’àmbit pitiús, en l’última setmana s’ha romput la tendència ascendent del darrer mes i mig i han tornat a baixar els casos actius fins als 832 d’avui divendres, 12 menys que ahir. S’han detectat 40 nous positius, 39 a Eivissa i el contagiat ja esmentat de Formentera. A més, en les darreres hores s’han concedit 52 altes. Les curacions se situen en les 1.074 i suposen el 56% del total de contagis, 1.917 fins al moment, en el conjunt de les Pitiüses.
Es manté en 59 la xifra de pacients hospitalitzats a la salut pública, dels quals tres es troben a l’UCI (comprenent el contagiat de Formentera). Hi ha 773 persones lleus o asimptomàtiques, el 92,9% el total de contagis actius, en seguiment domiciliari pels equips d’Atenció Primària.
Segueix pràcticament sense canvis la xifra de professionals en vigilància activa, 50, un menys que ahir, dels quals 16 són positius.

About Author

Comments are closed.

background