TOP
Celebració del primer gol, que ha marcat Óscar Gualdrón. SDF

Set en blanc del Formentera B davant del filial de la UD Eivissa (6-0)

El Formentera B ha tornat a fer una demostració del seu bon estat de forma amb una golejada per 6 gols a 0 davant el filial de la UD Eivissa. Un partit que ha començat amb molta igualtat, però que ben aviat el conjunt que dirigeix Armando Manthan s’ha anat fent seu. Les arribades a porteria rival eren cada vegada més clares i al minut 25, una internada en profunditat de Jordi Haro per banda esquerra acaba amb penal. L’encarregat de llençar-lo ha set Óscar Gualdrón que no ha fallat des dels 11 metres. Amb la renda per la mínima es va arribar al descans.
El festival de gols arribaria només començar la segona part. Al minut 46, una bona jugada individual de Jorge Jurado, que just acabava d’entrar, ha finalitzat amb un centre a Villar que ha rematat a plaer al fons de la xarxa (2-0).
El 3-0 no s’ha fet esperar i al minut 48, Neto Santana remata de cap un bon centre des de la banda esquerra. Només 2 minuts després, al 50, Nico Dellamea marcava el quart en aprofitar un rebuig del porter que ell mateix havia provocat amb un xut baix.
El Formentera B s’ha sentit molt superior al seu rival i ha tornat a veure porteria al minut 71, amb un remat d’Ivan Ezequiel, fent pujar el 5 a 0 a l’electrònic del Municipal de Formentera. El final de festa l’ha posat Jorge Jurado, que ha set un autèntic punyal per banda dreta, en materialitzar a la perfecció una jugada individual fent el 6 a 0 definitiu.
Un partit ben treballat del Formentera per celebrar la seva classificació matemàtica a l’eliminatòria prèvia d’ascens a 3a Divisió RFEF.