TOP
Cartell d’activitats.

Setembre d’experiències al Casal de Joves

Arriba el setembre amb un programa carregat d’activitats al Casal de Joves.
Demà dimecres a les 17 h es realitzarà un taller de polseres amb els usuaris del Casal, i el divendres finalitzarà el curs de dibuix manga, una cita per joves amb interès en el còmic japonès i la seva cultura que anirà acompanyada de projeccions i jocs temàtics. La darrera activitat d’aquesta setmana serà el dissabte, amb un torneig de tenis taula, que tendrà lloc al mateix Casal.

Formentera Guitars, xocolata, karts…
En el marc del Festival Formentera Guitars, el divendres dia 10 es farà una de les activitats més destacades del mes amb la realització d’un taller de percussió corporal a càrrec del músic Toni Mengual. Per participar-hi no es necessiten coneixements previs de música, sols ganes de gaudir del ritme musical. Per a aquesta activitat cal realitzar inscripció prèvia.
El dimecres 15 es reprendran els tallers de cuina amb la celebració del Dia Internacional de la Xocolata, tot respectant les mesures covid. Els i les joves exploraran les possibilitats artístiques d’aquest ingredient que tant agrada, i crearan diferents estacions per a aprendre a jugar, menjar i crear.
El dissabte 18, al Casal s’hi podrà passar una tarda entretinguda amb els jocs de taula clàssics, que tendran un protagonista: el Mikado. D’altra banda, el divendres 24 es faran partides d’un famós videojoc de preguntes per fomentar el coneixement entre els participants. El dissabte 25 es farà una altra de les activitats preferides pels joves, la sortida als Karts de Sant Antoni. Per a aquesta activitat també cal fer inscripció prèvia.

Conscienciació i pensament crític
La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha animat el jovent de l’illa que encara no conegui el Casal a què el visiti una tarda i vegi les opcions d’oci que s’hi proposen, “una oferta amb continguts de conscienciació i pensament crític envers la realitat que els envolta, a la volta que té en compte les peticions i gustos dels usuaris i usuàries”, apunta Parellada.

L’horari del Casal de Joves és de dimarts a dissabte de 16 a 22 h. Les inscripcions a les activitats es poden fer al correu casal@conselldeformentera.cat
Per a més informació, es pot cridar o enviar un missatge de WhatsApp al 607 142 846.

Compartir

PROGRAMES