TOP
Els infants podran gaudir d’un circuit viari on aprendran les normes bàsiques de circulació i el significat dels senyals de trànsit més importants. CIF

Setmana de la Mobilitat amb taller de mecànica bàsica de bicicletes per als alumnes de primària

L’àrea de Mobilitat ha organitzat tota una sèrie d’activitats per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat, que es desenvoluparà a partir de demà dissabte.

Entre altres coses, la conselleria organitzarà, en col·laboració amb les escoles de primària de l’illa, els ‘parking days’. En aquestes jornades els més petits aprendran nocions bàsiques de mecànica per a les bicicletes; com canviar un pedal o arreglar la cadena.

El dimecres 20, la plaça de Sant Francesc acollirà entre les 10 i les 13 h una exhibició de bicicletes tant convencionals com elèctriques. Aquest mateix dia, en aquesta ocasió a l’Espai Cultural de Sant Ferran i en horari de 17 a 19 h, els infants podran gaudir d’un circuit viari en el qual aprendran les normes bàsiques de circulació per la via pública i el significat dels senyals de trànsit més importants.

Per al dissabte 23, s’ha organitzat una caminada popular des de Sant Francesc fins a la finca de Can Marroig, en la qual els assistents podran gaudir d’una visita al centre d’interpretació. El punt de trobada serà a la plaça de Sant Francesc a les 10 h.

A més d’aquestes activitats, el Consell ha aprovat una línia d’ajudes per a l’adquisició de bicicletes, tant convencionals com elèctriques.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES