TOP
Acte de signatura de l’acció concertada. CIF

Signada l’acció concertada amb ACAF per la producció de continguts de Ràdio Illa

La presidenta del Consell, Ana Juan, i el representant de l’Associació Cultural Audiovisual de Formentera (ACAF), Álvaro Mendoza, han formalitzat avui la signatura de l’acció concertada entre el Consell i l’associació d’aquest 2022 per a la producció de continguts de l’emissora pública insular Ràdio Illa.

Servei públic de comunicació audiovisual
Mitjançant aquest acord ACAF rebrà la quantia de l’acció concertada fixada per aquest any en 60.000 €, 10.000 € més que el 2021, per a la producció dels continguts de l’emissora que presta el servei públic de comunicació audiovisual en l’àmbit de Formentera. La consellera de Cultura, Susana Labrador, també ha estat present a l’acte de signatura.

Recordem que el Consell és titular de la concessió d’una emissora municipal de ràdio (107,9FM) i que a través seu presta un servei públic de comunicació audiovisual, contribuint a la dinamització de la cultura local, i amb vocació de servei als ciutadans i ciutadanes de l’illa.

La producció de continguts de Ràdio Illa s’ha anat realitzant per part de l’ACAF, una entitat sense afany de lucre que té com a objecte divulgar la cultura pròpia de Formentera, promoure la creació de mitjans de comunicació i contribuir a la participació de la ciutadania en la vida cultural de l’illa.

Compartir

PROGRAMES