TOP
Sílvia Tur, avui al Parlament.

Sílvia Tur demana la compareixença del conseller d’Educació a Formentera 

La diputada per Formentera, Sílvia Tur, ha demanat al Parlament la compareixença del conseller d’Educació, Martí March, a Formentera, perquè informi els centres educatius sobre com s’organitzarà l’inici de curs. «Si bé entenem que la conselleria hi està fent feina, cal més acompanyament als centres per aclarir quines seran exactament les mesures de protecció, la distribució dels alumnes a les aules i també com es repartiran els recursos ‘extra’ que ha rebut la nostra comunitat autònoma per gastar en el nou curs, i quins d’aquests seran per a Formentera», ha explicat Tur.
Quant a la necessitat d’informació, la representant de Formentera al Parlament també espera que March doni comptes sobre les infraestructures educatives pendents d’executar-se i que formen part del pacte de govern, com és l’ampliació de l’IES Marc Ferrer que, malgrat que fa tres anys que es pressuposta, «el Govern no en presenta cap pla d’obres». «És el mateix que passa amb les inversions per eliminar les barreres arquitectòniques», ha indicat Tur.

Apropament del Parlament al territori
La diputada aposta també perquè la compareixença sigui a Formentera «perquè és de rebut que el conseller s’apropi a totes i cadascuna de les illes i així pugui donar les explicacions oportunes que es prendran a cada indret in situ, ja que cada illa presenta les seves particularitats i pot requerir l’aplicació de mesures diferents».
«A més, som uns defensors clars que el Parlament s’acosti a la nostra terra, com ja va passar la legislatura passada quan, a petició nostra, una sessió d’una comissió parlamentària es va celebrar a Formentera», ha recordat la diputada.

Compartir

PROGRAMES