TOP
Obres del Parc de patinatge. Foto: CIF

S’inicien les obres del Parc de patinatge

Avui, Dia Universal de la Infància, s’ha iniciat la construcció del Parc de patinatge i usos esportius a la zona de la circumval·lació de Sant Francesc. Aquest espai multifuncional esportiu i d’esplai s’ubica en una superfície de 2.727 m² a l’aire lliure i disposarà de tres circuits de patinatge: pista de patinatge, de modalitat Street i de modalitat Bowl. A més, hi haurà un circuit bio saludable per a persones majors i espais enjardinats i d’esplai. El pressupost d’adjudicació és de 482.723 € i es preveu que les obres finalitzin a mitjans d’abril.

Espai d’interrelació
“Aquesta pista és un projecte àmpliament demandat pels joves de Formentera, que han col·laborat en el seu disseny i hi han fet aportacions. Estam molt contents que finalment pugui ser una realitat”, ha declarat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, que ha incidit en què la nova construcció estarà “adaptada a l’entorn, on també hi ha un recorregut per passejar. La zona és accessible per a tothom i esperam així que diversos grups de població puguin gaudir-ne i interrelacionar-se”.

El projecte
El conseller d’Infraestructures, Josep Marí, ha donat els detalls del projecte. El circuit bio saludable per a la tercera edat, situat en una zona de 285 m², estarà format per diferents màquines d’exercici per a persones majors i hi haurà també un espai per al descans.
La pista de patinatge situada sobre una superfície de 255 m², està delimitada per un banc continu que impedirà la sortida dels patinadors de la pista i donarà cabuda als acompanyants que desitgin seure. Aquesta pista estarà lliure d’obstacles.

Street & Bowl
La modalitat Street, que tendrà una pista de 238 m², disposarà dels obstacles més comuns com rampes, bancs o plataformes, juntament amb baranes i repeus, imitant el mobiliari urbà que es pot trobar en els parcs i places. El formigó serà polit artesanalment.
La modalitat Bowl, de 617 m², serà l’element més representatiu de l’àrea d’activitats esportives. Disposarà d’una plataforma superior a cota zero, amb una mena de forat amb forma de piscina amb profunditats de -3,75 m, -2,00 m, -2,20 i -2,50 m i amb radis de 2,40 m, 2,80 m, 3,00 m, 3,30 m i 2,4 m. Tota l’àrea estarà envoltada per un espai verd enjardinat i hi haurà espais d’ombra i bancs així com un recorregut de passeig a l’interior.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES