TOP
Jordi Marull (dreta) i l’eivissenc Marc Roig a l’inici de la seva partida. CE4T

Sisè lloc del formenterer Jordi Marull al campionat B del Torneig d’Escacs

La primera edició del Torneig Internacional d’Escacs a Formentera ha arribat aquest diumenge a la seva fi amb bones sensacions per als participants locals. Així, Jordi Marull, del Club Quatre Torres, ha fet sisè en el campionat B on han participat un total de cinc escaquistes formenterers.

Guanyador precoç
El torneig ha comptat amb la presència de 70 jugadors de diversos països del món i 11 Grans Mestres de bandes com Armènia, Ucraïna, Gran Bretanya, Alemanya, Polònia o l’Índia.
D’aquest darrer país ha estat el guanyador del Campionat, el Gran Mestre Gukesh Dommaraju, de 15 anys, que ha fet 8 punts de 10 possibles sense perdre cap partida. Un jugador que, segons els experts, si segueix amb aquesta progressió, en poc temps auguren que serà al top 10 mundial competint pel títol absolut amb l’actual número u, el noruec Magnus Carlsen.

Instantània de la competició. CE4T

Des de l’organització d’aquest primer torneig obert d’escacs Sunway Formentera ja han promès donar-li continuïtat de cara a anys vinents, de manera que la nostra illa es converteixi en un lloc de referència d’aquest esport en l’àmbit internacional.

Compartir

PROGRAMES