TOP
Ara com ara, hi ha 7.138 persones vacunades a les Pitiüses.

Sols un nou positiu a les Pitiüses en les darreres 24 hores

En el darrer dia sols s’ha comptabilitzat un nou cas d’infecció per coronavirus en tot l’àmbit pitiús segons s’informa des de la conselleria de Salut, una xifra que contrasta amb les de fa poc més d’un mes enrere, quan al 20 de gener l’àrea de Salut notificava 414 casos en una sola jornada; 402 a Eivissa i 17 a Formentera, i se superaven els 100 ingressos a planta.

Formentera: 5 casos actius i zero infeccions
En les darreres dues jornades no s’han detectat nous casos d’infecció per covid a Formentera
Amb les dades actuals, el nombre total de casos actius de Formentera es manté en 5, tots ells en seguiment domiciliari amb quadre lleu o asimptomàtic.
Ara com ara, s’han aplicat 370 dosis de vacuna a Formentera, i 130 persones ja han rebut les dues dosis. Des que començà l’alerta sanitària s’han diagnosticat a Formentera 429 casos de coronavirus.

Eivissa: Baixen els ingressats i els casos actius
Així mateix, baixa la xifra de pacients hospitalitzats, de 57 a 53, dels quals 42 es troben en plantes covid i 11 a l’UCI, sense que hi hagi cap malalt de Formentera.
Avui dia, hi ha 485 casos actius, entre els quals es troben els hospitalitzats ja esmentats i 432 pacients lleus que reben seguiment domiciliari.

100 defuncions des de l’inici de la pandèmia
D’altra banda, cal lamentar ahir el decés d’un home de 85 anys amb patologies prèvies que feia més d’un mes que era ingressat a Can Misses. S’arriba, així, al centenar de morts a les Pitiüses des que va començar la pandèmia.

Compartir

PROGRAMES