Suspesa la 39a Volta a Formentera en Windsurf

El Club Surf Formentera ha anunciat que no organitzarà cap altre esdeveniment fins a finals d’any. Aquesta aturada afecta la celebració de la 39a edició de la Volta a Formentera en Windsurf, que tradicionalment té lloc durant el mes de setembre. Al llarg de la història d’aquesta prova, només en una ocasió, l’any 1998, s’havia cancel·lat la regata, en aquell cas per mor del mal temps continuat.
La directiva del Club Surf ha indicat en un comunicat que ha pres la decisió després d’haver «reflexionat molt» i per «motius de responsabilitat en el context de la crisi sanitària actual». L’entitat indica que la Volta a Formentera en Windsurf «no és només una competició, sinó una festa per al Club i la família de la vela a Formentera i que amb les restriccions actuals no es podria gaudir d’aquest dia com tothom vol».
La voluntat del club és que si la situació millora a principis de 2021, es podria organitzar la 39a edició de la Volta a Formentera en Windsurf a principis de temporada, de manera que al setembre de l’any vinent es pogués celebrar la 40a edició.

About Author

Deixa una resposta

background