El taller de formació de voluntariat, ajornat fins al dia 13 de desembre

El taller de voluntariat previst pel divendres 22 de novembre, queda ajornat fins al divendres 13 de desembre per afavorir la participació, segons ha informat el Consell. Es tracta d’una formació que es realitza per part de tècnics del Govern balear, destinada a entitats de voluntariat i a persones particulars.
Així, el divendres al matí, d’11.30 a 13.30 h, es realitzarà el taller per a entitats, on s’explicarà la nova normativa que ha entrat en vigor amb la Llei 11/2019 del Voluntariat de les Illes Balears. A la tarda, de 15 a 19 hores, s’impartirà un curs de formació bàsica per a gent particular que vulgui conèixer millor el món del voluntariat, les entitats, les normatives i els recursos existents.
Per a participar s’ha de fer la inscripció a través de la www.plataformavoluntariat.org, al telèfon gratuït 900 102 979 o a l’oficina de Benestar Social del Consell de Formentera.
Des del Consell s’ha animat als voluntaris de les associacions i els particulars a participar en aquesta jornada de formació.

About Author

Comments are closed.

background