TOP
Cartell de l’activitat.

Tallers pràctics d’administració electrònica per a les associacions

Durant l’abril i el maig, l’àrea de Participació Ciutadana organitzarà tallers pràctics relacionats amb l’administració electrònica dirigits a les associacions.

Certificat digital
Aquests tallers es basaran fonamentalment en l’obtenció i ús del certificat digital, així com altres punts importants sobre la relació de les associacions amb les administracions per la via telemàtica. Per aquest motiu, s’adrecen als membres de les juntes directives de les entitats, que són els legitimats a l’hora de fer aquests tràmits.

La consellera de Participació Ciutadana, Vanessa Parellada, ha explicat que “l’objectiu del curs és que els i les representants de les associacions puguin treure’s el certificat digital perquè es relacionin amb l’administració de manera electrònica”. Parellada ha afegit que “així podran fer els tràmits de manera més àgil i ràpida, sense desplaçaments”.

Cal destacar que hi ha hagut un canvi normatiu que ha fet que les comunicacions amb el Registre d’Associacions del Govern balear hagin de ser obligatòriament de manera electrònica. “Aprofitem aquesta circumstància per millorar el coneixement de les eines digitals per relacionar-se amb qualsevol administració, sigui balear, estatal o el mateix Consell de Formentera”, ha concretat Parellada.

Inscripcions
Els tallers es faran amb grups reduïts i segons demanda, tant en horari de matí com de tarda, segons les preferències. Les inscripcions es poden fer fins al divendres 8 d’abril al correu electrònic: participacio@conselldeformentera.cat. Els participants hauran de dur ordinador personal.

Segons la demanda dels tallers, es preveu elaborar un llistat de persones interessades per fer altres edicions d’aquest tipus de formacions dirigides a la població general. Per això, si hi ha persones individuals interessades a rebre aquest tipus de formació, es demana que també enviïn un correu electrònic amb la seva sol·licitud particular a participacio@conselldeformentera.cat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES