TOP
Una aula de l’escoleta de Sa Miranda. Arxiu

Tanca un grup de l’escoleta del Camí Vell pel contagi d’un familiar

El Consell ha informat avui que s’han tancat i posat en quarantena domiciliària els infants d’un grup de l’escoleta Camí Vell pel contagi de covid d’un familiar d’un dels menors.
El tancament s’ha produït perquè un progenitor ha donat positiu després d’haver fet el període d’adaptació amb l’infant a l’escoleta. Aquest contacte es considera estret per part de les autoritats sanitàries. De fet, els grups d’educació infantil sempre es consideren contactes estrets perquè són tractats com a un grup de convivència estable i els petits no duen mascareta, ni poden mantenir sempre la distància de seguretat.

Evitar majors contagis
Des del primer moment hi ha hagut col·laboració absoluta entre la direcció de les escoletes i el centre coordinador d’Educovid de l’àrea de salut d’Eivissa i Formentera. Les famílies afectades pel tancament han estat informades per la direcció del centre. Per la seva banda, les autoritats sanitàries han establert els protocols a seguir i en els dies vinents seguiran l’evolució del cas i dels seus contactes.
La consellera d’Educació, Susana Labrador, ha agraït a les famílies la seva col·laboració i ha recordat que “mantenir als centres educatius informats de qualsevol novetat és imprescindible per tal d’evitar majors contagis, tal com s’ha fet en aquest cas”. D’altra banda, i “dins la situació complexa que estam vivint” ha fet una crida a la calma de la resta de famílies dels centres, “aquesta situació sabíem que es podia donar, el més important és que se segueixen els protocols sanitaris i les quarantenes, i esperam així tenir la mínima expansió possible del virus”.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES