TOP
Cinema, Far de la Mola, Biblioteques i ITV s’agafen uns dies de vacances.

Tancats per Nadal

Alguns recintes del Consell tancaran durant aquestes festes de Nadal.

En concret, el cinema tanca des d’avui dilluns fins al dijous 12 de gener, reprenent-se les projeccions l’endemà, divendres 13.

D’altra banda, el far de la Mola tanca per festes des del 26 al 30 de desembre i hauria d’obrir el dissabte 31, ja que a l’hivern, l’horari d’obertura del Far passa a ser el de temporada baixa; de dimarts a dissabte de 10 h a 14 h, mentre que diumenges i dilluns roman tancat.

La Biblioteca Marià Villangómez tanca per vacances del personal del dilluns 26 de desembre al divendres 6 de gener i tornarà a la normalitat d’horaris el dilluns 9 de gener. Aquest dijous i divendres, 22 i 23 de desembre, l’horari d’obertura serà de 9 a 14 h. Així mateix, el Punt de Lectura de Sant Ferran tanca des d’aquest divendres fins al 6 de gener.

Cal recordar, també, que el servei d’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) romandrà tancat del 27 al 30 de desembre. Aquest dijous, 22 de desembre, serà el darrer dia en què es faciliten cites programades, i el divendres es reserva per esmenar segones inspeccions i poder fer el tancament anual. L’estació tornarà a obrir el dilluns 2 de gener.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES