TOP
Salutacions prèvies a l’inici del matx. Xavi Guasch

Taules al camp del cuer (CD Ebro 0 – 0 SD Formentera)

El Formentera ha tret un punt al camp de l’Ebro, en un partit molt igualat. Amb aquest resultat els roigs-i-negres es mantenen a prop de les places de play-off d’ascens.

Partit que s’ha jugat a Saragossa, a la vora del riu Ebre, amb un clima fred de 7 °C i en un camp de dimensions reduïdes.

La primera part ha començat molt igualada, amb els dos conjunts ben col·locats al camp i sense gaires ocasions de gol. L’Ebro, que tot i ser el cuer de la categoria, no ha rebut molts gols en contra, es defensava molt bé i provava de tirar contraatacs. Amb 0-0 s’ha arribat al descans.

Oportunitat del Formentera a la primera part. Aragón Deporte

A la segona part, el Formentera, als peus de Górriz i Salinas, ha creat més ocasions. El partit ha estat molt intens, però cap dels dos equips ha pogut foradar la porteria contrària.

La següent jornada es jugarà al camp Municipal de Sant Francesc, contra el València Mestalla, el pròxim diumenge a les 11 h.