TOP
Cartell del Dia Mundial de la Fisioteràpia.

Taules informatives als centres de Salut per commemorar el Dia de la Fisioteràpia

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera celebra un any més el Dia Mundial de la fisioteràpia, que es commemora el 8 de setembre, amb l’organització de taules informatives sota el títol «Converses obertes amb el teu fisioterapeuta d’Atenció Primària».
Des del 5 al 9 de setembre cada centre de salut s’obrirà als usuaris i usuàries des de les 12 h a les 14 h per compartir i ampliar informació sobre espondiloartritis axial, artritis reumatoide, artritis juvenil, artritis inflamatòria, dolor crònic, activitat física i exercici.
Una setmana dedicada a la fisioteràpia que té com a objectiu resoldre els dubtes d’usuaris sobre salut, exercici i dolor crònic als centres de salut de les Illes Pitiüses i apropar la tasca dels fisioterapeutes als usuaris per a la prevenció i millora de la salut.
Obrirà la Setmana de la fisioteràpia el Centre de Salut Sant Josep de sa Talaia, el dia 5 de setembre, el dia 7 celebraran les seves activitats els Centres de Salut Can Misses, Sant Antoni de Portmany i Vila, el 8 de setembre, Dia Mundial de la Fisioteràpia, serà el torn dels centres es Viver, Santa Eulària des Riu i Sant Jordi de ses Salines

Les consultes de Fisioteràpia un 13%
L’activitat realitzada per l’equip de fisioterapeutes d’Atenció Primària els primers set mesos del 2023 ha estat de 25.133 consultes, un 13% més respecte al mateix període de l’any 2022 en què es van atendre 22.256 consultes.
L’equip de Fisioteràpia d’Atenció Primària està format per deu places, encara que per diferents situacions de reducció de jornada actualment hi ha tretze fisioterapeutes.
Per centres, l’activitat ha estat fins al juliol, de 1.843 consultes a Formentera, 5.468 a Sant Antoni de Portmany, 3.674 a Santa Eulària des Riu, 4.250 cites a Es Viver, 3.089 al Centre de Salut Can Misses, 2.609 a Vila, 2.123 a Sant Josep de sa Talaia i per últim 1.2.066 a Sant Jordi de ses Salines.
Per a la coordinadora de Fisioteràpia d’Atenció Primària de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Ana Bella Castaño, «apropar la nostra tasca a la setmana de la fisioteràpia, aprofitant la celebració del dia mundial, ens permet donar a conèixer les nostres usuàries i usuaris la nostra feina i com aquesta pot repercutir en una millora de la salut i en mesures preventives mitjançant l’educació sanitària».

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES