TOP
El taxista Omar Bouhia El Haouzi, en una imatge de la campanya electoral de GxF.

Taxista de Formentera agredit brutalment per un turista expert en arts marcials mixtes

La Guàrdia Civil ha detingut un turista de nacionalitat italiana per haver agredit a Omar Bouhia El Haouzi, de 32 anys, taxista de Formentera, quan finalitzava un servei ahir a la nit as Pujols. La víctima, que com descriu la Guàrdia Civil “presentava lesions greus a la cara” va ser evacuada pels serveis mèdics fins a l’Hospital de Formentera i aquest matí ha set traslladat en helicòpter fins a Can Misses, on està pendent d’una intervenció quirúrgica a l’hora d’escriure aquesta notícia, dilluns al migdia. L’àrea de Salut ha informat que Bouhia romandrà ingressat i presenta traumatismes facials, mentre que Ràdio Illa ha pogut saber que ha patit lesions a la mandíbula, un ull i talls a la cara.

Expert en combat 
El presumpte agressor, que segons fonts properes al cas seria un expert en arts marcials mixtes, hauria agafat el taxi conduït per Bouhia al restaurant La Malagueña (abans Can Gavinu) per dirigir-se a l’hotel Blanco des Pujols. El client anava acompanyat de tres persones més (la seva companya i dos fills petits) i la confrontació hauria sorgit davant de la negativa del xofer a acceptar que els quatre passatgers seguessin a la part de darrere del cotxe, ja que només hi ha places per a tres.

El detingut, a la caserna de Formentera. OPC

 

El client hauria segut al davant del taxi, al costat del conductor, deixant que els altres tres passatgers ho fessin darrere, però en arribar al destí hauria desencadenat l’agressió que ha acabat amb Bohuia ingressat.

Les imatges de la càmera de seguretat
L’institut armat ha informat que després de rebre l’avís, els agents es van desplaçar fins as Pujols on “van observar un home de nacionalitat espanyola amb ferides greus a la cara (…) que havia patit l’agressió d’un client després d’abonar-li el servei”. Després d’avisar als serveis mèdics, que es van ocupar del ferit, els agents van revisar les imatges d’una càmera de l’exterior de l’hotel on havia passat l’agressió i “van poder constatar els fets”. El suposat agressor s’allotjava en el mateix hotel i, segons l’institut armat, l’home va ser “immediatament detingut sense oposar cap resistència”. Després de passar la nit a la caserna de la Guàrdia Civil de Formentera, el presumpte autor d’un delicte de lesions serà traslladat a Eivissa on està previst que demà passi a disposició judicial.
Es dona la circumstància que Bouhia, treballador assalariat del taxi durant la temporada turística, concorre com a número 14 de la llista de Gent per Formentera a les eleccions al Consell.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES