TOP
Toni Roig, candidat a la presidència de la SD Formentera.

Toni Roig, candidat a presidir el Formentera: “Prioritzar el futbol base i el primer equip és compatible”

Antoni Roig (Formentera, 1975), Toni Paia, empresari, enginyer tècnic en Telecomunicacions i Màster MBA, ha presentat a Ràdio Illa la que fins ara és l’única candidatura coneguda a la presidència de la SD Formentera. Podeu escoltar aquí l’entrevista sencera:

El formenterer, que començà a jugar al club roig-i-negre als 10 anys, ha aconseguit l’aval de 33 socis, és a dir, el 12% dels socis amb dret a vot, excedint el mínim, que era el 5%.
Roig presenta un projecte que vol compatibilitzar l’aposta pel futbol base i pel manteniment d’un primer equip competitiu i que, a més, té com a repte eixugar un deute que el desembre era de 244.000 euros  i que la Junta Gestora provisional ha reduït fins a vora els 200.000 euros.
El presidenciable, que ha format part de la Junta Gestora que succeí a l’anterior president, Xicu Ferrer, ha explicat que compta amb una junta directiva integrada per 14 persones. Entre els noms més destacats, s’hi troben Jaume Ferrer (expresident del Consell) i Felip Portas (expresident de la SD Formentera) a més de Vicent Mayans ‘Sord’ i Sebastià Ferragut (responsables econòmics durant els mandats de Portas).

Aquesta és la composició de la Junta Directiva encapçalada per Toni Paia.
Presidència i àrea de màrqueting i comunicació: Antoni Roig.
Vicepresidència esportiva: Felip Portas.
Vicepresidència econòmica: Vicent Mayans.
Vicepresidència social: Jaume Ferrer.
Secretària: Pilar Serra.
Altres responsables que treballaran coordinats amb les vicepresidències:
Àrea Esportiva: Carles Méndez (futbol base), Miquel Roig (cases i cartells).
Àrea econòmica: Sebastià Ferragut.
Àrea Social: Israel García (dies de partit),  Oscar Campillo (socis i afició), Jane Wenham (50è aniversari).
Àrea de Màrqueting i comunicació: Maria Bixquert (Botiga i taquilla), Toni Ferrer ’13’ i Paco Peralta (Taquilla).

Les votacions: dia 12 de juliol
El pròxim diumenge se celebra a les instal·lacions del club l’assemblea general extraordinària en què podran participar els 281 socis amb dret a vot. A les 9 h hi haurà la primera convocatòria i a les 10 h la segona. Seguidament s’anunciaran les candidatures, que podran explicar el seus projectes, i posteriorment es procedirà a la votació. Una comissió electoral formada per Xavi Guasch, Encarna Magaña i Pep Pujolet vetllaran pel compliment de la normativa en el procés electoral.

Compartir

PROGRAMES