TOP
Personal sanitari tenint cura d’un malalt. Foto: ACN

Torna a baixar el número d’hospitalitzats per covid

Avui hi ha 17 persones que requereixen atenció hospitalària a les Pitiüses, dues menys que ahir. El conjunt dels pacients són d’Eivissa i de tots, un es troba a l’UCI de Can Vilàs i la resta a Can Misses: 15 a planta i un a la unitat de crítics. A més, dels 16 ingressats en el centre públic, només cinc presenten el virus actiu.
Així mateix es manté sense canvis la situació entre professionals sanitaris, hi ha dos en vigilància activa i un d’ells és positiu.
Pel que fa als pacients lleus, a Formentera segueix havent un únic afectat i a Eivissa n’hi ha 206 (5 menys que ahir). Tots els positius lleus resten aïllats i sota seguiment facultatiu.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.605 dosis (7 més que ahir) i hi ha 7.695 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 71,9% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.421 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 69,3% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen

Compartir

PROGRAMES