TOP
Activitat del Festival duta a terme en un entorn natural al costat d’una passarel·la. Xarxes

Torna el festival Son Estrella Galicia Posidonia, un esdeveniment que s’anuncia com a compromès amb el medi ambient

La VI edició del Festival SON Estrella Galícia Posidonia torna a la nostra illa aquest cap de setmana, de divendres a diumenge mantenint l’essència dels seus orígens: Viure tres dies de música, gastronomia i natura per una bona causa, el turisme responsable i la conscienciació en defensa del ‘Save Posidònia Project’.

Entrades a preu reduït per a residents
El festival ha esgotat les 300 entrades que s’havien posat a la venda, però avui treuen una oferta especial i hi ha a la venda entrades sols per a residents de Formentera a un preu reduït. Trobareu tota la informació en el següent enllaç.

Cartell secret i proposta gastronòmica informal
Com en edicions anteriors, SON Estrella Galícia Posidonia comptarà amb un cartell d’artistes secret marcat per l’avantguarda musical. Galícia i Formentera s’abraçaran de nou en la proposta gastronòmica del festival dirigida pels xefs Pepe Solla i Diego Guerrero, que reunirà les tradicions atlàntica i mediterrània en un format informal.

Impacte positiu
Les rutes i passejos al so de la música pels racons de l’illa seran protagonistes un any més en una experiència que, segons s’anuncia, aposta per l’impacte positiu, el turisme responsable i la protecció de la Posidònia mantenint el seu compromís amb el medi ambient.
Enguany a més, s’oferiran tallers immersius de música i cervesa fins a completar aforament, oferint una experiència de cultura de cervesa única i exclusiva.

Compartir

PROGRAMES