TOP

Torna el Marnaton de Formentera

Entre el 15 i el 18 de maig tindrà lloc la Marnaton Formentera i se celebrarà el Raid Formentera, una prova de tres etapes amb recorreguts de fins a 17 km, i el 18 de maig, la 3a travessia de Formentera que tindrà dues distàncies: 4 km i 11 km. La Marnaton Formentera és segons David Campà, el seu director general “una prova única, en un entorn privilegiat, que té sempre l’objectiu de preservar el medi ambient de l’illa”. Un any més, la Marnaton Formentera comptarà amb el Raid i la prova regular.

Tercera Marnaton Formentera
El dissabte 18 de maig, coincidint amb l’última etapa del Raid, se celebrarà una prova amb dues distàncies, de 4 km i 11 km, un esdeveniment exclusiu, limitat a 300 nedadors per distància, es preveu que hi participaran unes 500 persones entre les dues proves. Aquest certamen esportiu forma part de la campanya de Descobreix Formentera al maig per atraure visitants en els extrems de la temporada i compta amb la col·laboració del Consell de Formentera. Així mateix forma part del circuit Marnaton edreams que té altres proves a Barcelona el de maig, a Formentera el 18 de maig, a Begur el 9 de juny, a Sant Feliu de Guíxols el 29 de juny i a Cadaqués el 14 de setembre.
Raid Formentera
Es tracta d’una exclusiva prova per etapes en la qual durant tres dies, els equips formats per un nedador i un kayakista, recorreran 3 trams, especialment triats segons el comunicat meteorològic, al voltant de l’illa amb distàncies que van dels 6.500 als 17.000 metres.

Compartir

PROGRAMES