TOP
La paella socialista de 2018.

Torna la paella socialista de l’1 de maig després de dos anys de pandèmia

El diumenge 1 de maig, els Socialistes de Formentera celebraran a Can Marroig el Dia Internacional del Treballador amb la tradicional paella popular. Després de dos anys en què la pandèmia de la covid-19 ha impossibilitat la celebració d’aquest acte, la formació es complau a convidar a totes aquelles persones que vulguin participar en la commemoració de la festa que recorda l’assoliment de tants drets i llibertats aconseguits pels treballadors.
L’acte està convocat a les 12.30 h a la finca de Can Marroig, on se servirà una paella, amanida, cafè, consumició, bunyols i es realitzarà l’habitual tirada de galls. El preu del menú per adults serà de 12 euros i pels garrits de 8 euros.
Aquesta tradició, que compta amb més de 30 anys d’història, comptarà amb Rosario Sánchez, secretaria de Finançament i insularitat del PSIB-PSOE i consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors.
Encarna Magaña, secretària d’Igualtat i Memòria Històrica del PSIB-PSOE de Formentera, s’ha encarregat de l’organització de la trobada.

Compartir

PROGRAMES