TOP
Foto: Maria Serra

Torna la sàtira de l’Home des Senalló a Ràdio Illa

Després de més de dos anys, aquest dijous a les 11 h torna a Ràdio Illa la sàtira més punyent de Formentera, la veu ‘carregada’ de l’Home des Senalló, un personatge irreverent i incòmode. Una sàtira àcida, que va ‘tocar tots els pals’ de la política formenterera durant 6 anys.
El personatge creat en el Facebook l’any 2010 per l’actor i director escènic Miquel Costa, va fer el salt als micròfons de Ràdio Illa un any més tard, i amb la seva secció ‘L’hora de s’Home des Senalló’ va alterar el relaxat clima polític formenterer, i també balear; sobretot després d’una intervenció a Eivissa, en les Mencions de Sant Jordi 2013, on va carregar amb duresa contra els polítics de les nostres illes i la monarquia espanyola, una intervenció que va aixecar molta polseguera i va ser censurada per IB3.
Ara l’Home des Senalló torna amb la seva veu ‘fina’ i, com ell diu, carregada de Terry, a acompanyar-nos en el tràngol d’una nova campanya electoral. Es presenta a les eleccions mediàtiques com a “L’autèntic BOC, es boc de s’Espardell“.

Compartir

PROGRAMES