TOP
Fragment del cartell del Festival Guitarres de Formentera 2022.

Tornen els concerts en directe del Festival Guitarres de Formentera

El cap de setmana del 16, 17 i 18 de setembre té lloc a Sant Ferran la tretzena edició del Festival Guitarres de Formentera, on se citen actuacions en directe de blues, jazz i rock per retre tribut a un dels instruments de corda més populars.
Aquest any 2022, les activitats musicals tendran lloc a la plaça de l’Església de la localitat de ses Roques. El divendres 16 a partir de les 22.00 h actuaran Piolet Swing, Sgt.Pepe’s Lonely Hearts Club Band, Los Peligrosos Gentlemen i The Raters. El dissabte 17 a partir de les 22.00 h actuaran Maya Alexander Group, Cecilya, The Mighty Groovin’s Stuff i Chris Lee. Finalment, el diumenge 18 a partir de les 21.30 h al restaurant Sa Panxa de Sant Ferran es posarà el punt final a la celebració del festival amb una jam-session.
El Festival compta amb la col·laboració del Consell i és organitzat per l’Associació Guitarres de Formentera (vinculada a l’escola taller Formentera Guitars) i va néixer l’any 2008. Aquell any, el lutier d’origen alemany Ekki Hoffmann es va proposar celebrar el XX aniversari del naixement del seu taller d’elaboració artesanal de guitarres.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES