TOP
Fragment del cartell del Festival Guitarres de Formentera 2022.

Tornen els concerts en directe del Festival Guitarres de Formentera

El cap de setmana del 16, 17 i 18 de setembre té lloc a Sant Ferran la tretzena edició del Festival Guitarres de Formentera, on se citen actuacions en directe de blues, jazz i rock per retre tribut a un dels instruments de corda més populars.
Aquest any 2022, les activitats musicals tendran lloc a la plaça de l’Església de la localitat de ses Roques. El divendres 16 a partir de les 22.00 h actuaran Piolet Swing, Sgt.Pepe’s Lonely Hearts Club Band, Los Peligrosos Gentlemen i The Raters. El dissabte 17 a partir de les 22.00 h actuaran Maya Alexander Group, Cecilya, The Mighty Groovin’s Stuff i Chris Lee. Finalment, el diumenge 18 a partir de les 21.30 h al restaurant Sa Panxa de Sant Ferran es posarà el punt final a la celebració del festival amb una jam-session.
El Festival compta amb la col·laboració del Consell i és organitzat per l’Associació Guitarres de Formentera (vinculada a l’escola taller Formentera Guitars) i va néixer l’any 2008. Aquell any, el lutier d’origen alemany Ekki Hoffmann es va proposar celebrar el XX aniversari del naixement del seu taller d’elaboració artesanal de guitarres.

Compartir

PROGRAMES