TOP

Tres casos actius a Formentera

Formentera segueix amb tres casos actius de covid-19. D’una banda, dos pacients lleus o asimptomàtics que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària i, de l’altra, un home de mitjana edat que des de la passada setmana es troba ingressat en planta. D’ençà que es declarà la pandèmia s’han diagnosticat 115 casos de covid-19 a Formentera.

Més del 80% dels casos curats
En les últimes hores el Laboratori de Microbiologia ha detectat dos nous positius a Eivissa, en el marc de les proves urgents que es realitzen els diumenges en cada ingrés, intervenció quirúrgica urgent o part.
No s’han comptabilitzat noves altes, de manera que la xifra de pacients actius se situa en les 599, dels quals, descomptats els tres de Formentera, n’hi ha 596 a Eivissa. La xifra de curacions arriba a vuit de cada deu contagiats des de l’inici de la pandèmia, amb 2.704 altes, cosa que suposa el 81,4% del total.
Hi ha 525 persones a les Pitiüses en seguiment domiciliari pel seu estat lleu o asimptomàtic per part dels equips d’Atenció Primària. Finalment hi ha 37 professionals sanitaris en vigilància activa, dels quals 11 són positius.

Compartir

PROGRAMES