TOP
Un flascó de la vacuna contra la covid.

Tres contagis lleus a Formentera

A Formentera s’ha detectat un nou positiu de covid i hi ha 3 casos lleus (3 menys que ahir i 7 menys que dimecres). Els contagiats que presenten un quadre lleu o asimptomàtic resten aïllats i sota seguiment facultatiu. Durant aquesta setmana l’àrea pitiüsa de Salut no informa sobre si a l’Hospital de Can Misses hi ha positius provinents de Formentera, cosa que no succeeix des del passat 2 de setembre. D’ençà que començà la pandèmia s’han registrat 707 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa s’han diagnosticat 18 nous positius i hi ha 216 casos lleus (3 més que ahir), mentre que 22 persones requereixen atenció hospitalària: 3 a l’UCI i 19 a planta.

Campanya de Vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.518 dosis (15 més que ahir) i hi ha 7.477 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 69,9% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.360 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 68,8% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES