TOP
Carlos Cardona, en el Mundial d’Austràlia.

Tres formenterers a l’Europeu de Portugal i amb la mirada posada a Tòquio 2021

Avui comencen les regates de l’Europeu de Surf de Vela RS:X, la categoria olímpica, que conclou el pròxim dissabte a Vilamoura, Portugal. Hi ha tres formenterers en competició: d’una banda, Mateo Sanz, qui ja té a la butxaca la plaça de Suïssa en els Jocs Olímpics, i d’altra banda, Sergi Escandell i Carlos Cardona, que opten a representar a Espanya a Tòquio 2021.
Aquest europeu és una de les quatre proves que definiran qui serà l’olímpic espanyol al Japó, el pròxim estiu. Ara mateix, quan només s’ha celebrat el Mundial d’Austràlia, el formenterer Carlos Cardona és l’espanyol més ben posicionat, tot i que encara queden per disputar l’Europeu d’aquests dies, el pròxim Europeu de 2021, que també se celebrarà a Portugal, i la regata Princesa Sofia, a Mallorca.

Dos formenterers entre els cinc favorits
Els espanyols que aspiren a la selecció olímpica i que tenen més possibilitats són l’andalús Juanma Moreno, el canari Ángel Granda i l’alacantí Iván Pastor, a més dels dos formenterers, Carlos Cardona i Sergi Escandell.
De moment les previsions indiquen que aquests dies hi haurà vents suaus, un pronòstic que no afavoreix els interessos de Carlos Cardona, que és un regatista voluminós que navega millor amb vents forts, quan pot fer valdre el seu poder físic. En canvi, aquest escenari podria ser beneficiós per a l’altre formenterer, Sergi Escandell, que es desenvolupa millor amb condicions de vent més moderat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES