Tres nous positius i sis altes en les últimes hores a les Pitiüses

Segons ha informat el servei de premsa de l’Àrea de salut d’Eivissa i Formentera, en les darreres 24 hores s’han notificat tres casos nous de Covid-19 a Eivissa i sis altes mèdiques, de les quals tres a Can Vilàs i tres provinents de les UVACs.

Pel què fa a Formentera, te ara dos casos actius de Covid-19: un pacient lleu que segueix aïllat a casa i atès per la UVAC i una dona de 86 anys que evoluciona favorablement a l’àrea de Medicina Interna de Can Misses. D’ençà que començà la pandèmia, s’han detectat set casos a Formentera: a més dels dos pacients ja esmentats, quatre persones recuperades i una defunció.

Pitiüses
En àmbit pitiús són 161 els positius de Covid-19 detectats d’ençà que començà la pandèmia. Hi ha 34 casos actius, havent descomptat 115 persones recuperades que han obtingut l’alta i 12 defuncions.

Entre l’Hospital de Can Misses i Can Vilàs hi ha 26 persones hospitalitzades per coronavirus, de les quals set són a UCI. Així mateix, altres 8 persones, 7 a Eivissa i 1 a Formentera, reben atenció de les UVAC en els seus domicilis. A més, a les Pitiüses hi ha dos professionals sanitaris infectats i altres 13 sotmesos a vigilància. Es compleixen 25 dies sense ingressos a l’UCI.

Balears
D’acord amb les dades del Ministeri de Sanitat, en el conjunt de les Illes Balears hi ha 437 casos positius actius de SARS-CoV-2, 19 menys que ahir, dada que confirma, un dia més, la tendència a la baixa.
Això sí, s’han comunicat 4 noves defuncions en les darreres 24 hores i el total acumulat és de 197 morts. També en les darreres 24 hores, s’han detectat vuit casos nous, tres menys que ahir. Així, el nombre de casos de COVID-19 confirmats per proves del tipus PCR a dia d’avui ascendeix a 1902 i el de contagiats curats és ja al total de les Balears de 1268.

Espanya
En àmbit estatal s’han registrat 276 defuncions en les darreres 24 hores, cinc menys que ahir. Des de l’inici de la pandèmia s’han comptabilitzat 25.100 morts. D’altra banda, s’han diagnosticat en la darrera jornada 1.147 nous positius i els casos curats 2.570, fins a superar els 117.000.

About Author

Comments are closed.

background