TOP
Cartells dels recitals.

Trobada de pianistes i concert de la coral el primer cap de setmana de juny

Formentera acollirà dos destacats esdeveniments musicals el primer cap de setmana de juny.

Trobada de pianistes
El dissabte 4, a les 12 del migdia tindrà lloc al Centre d’Interpretació de Can Marroig un concert ofert pels pianistes del Patronat Municipal de Música d’Eivissa i de l’Escola de Música i Dansa de Formentera. Un total de trenta-dos alumnes de totes les edats interpretaran obres dels compositors més distingits dins del repertori pianístic: Clementí, Burgmüller, Beethoven, Bach o Satie, entre d’altres. El públic podrà escoltar obres de diferents estils, des del Tango Aurora fins al Minuet en Do M. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

Concert de la Coral
El diumenge 5, a les 18.30 h a l’església de Sant Francesc, el Cor Infantil de l’Escola de Música i la Coral Polifònica de Formentera oferiran un concert. Més de trenta veus cantaran un repertori variat amb diferents propostes. D’una banda, la Coral Polifònica interpretarà havaneres com El meu Avi, o Era una flor i música americana com Moon River o West Side Story. D’altra banda, el Cor Infantil de l’Escola oferirà Cançó de bres per a una princesa negra, o Festa de la Pau.

Finalment, els dos cors faran un cant conjunt. Els acompanyaran amb la guitarra Isaac Robles i al piano J.J. Hidalgo, sota la direcció de Rosa Mago Gil i Úrsula Pomar. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES