TOP
Instantània del matx. SDF

Un empat que no satisfà (Formentera B 2 – 2 Santa Gertrudis)

Ensopegada del Formentera B per segona setmana consecutiva a Regional Preferent. En aquesta ocasió davant el Santa Gertrudis, un rival que a priori havia de ser inferior als formenterers, segons indica la taula classificatòria: el filial roig-i-negre és quart classificat amb 7 punts i els de sa vila de Fruitera penúltims amb 1 punt.

El partit ha arrencat amb un Formentera B poc reconeixible, amb poca intensitat i moltes imprecisions en els centres. Una situació que ha fet créixer als eivissencs, que han arribat al descans amb una renda a favor de 0-2 en aprofitar dues errades defensives dels formenterers.

El Formentera B, que en aquest partit no podia comptar amb el seu primer entrenador, Armando Manthan, a causa de l’expulsió en la jornada anterior, ha hagut de fer canvis per intentar revertir la situació.

A la segona part ha donat entrada a Facu Samudio, Mario Pineda i Liam Prados en substitució de Miqui Tur, Zaka Jramna i Jose Giraldo, que han aportat frescor i claredat al joc de l’equip.

Al cap de 14 minuts del segon temps, Oscar Gualdron, després de fer una gran jugada per banda esquerra ha posat en safata la pilota a Liam Prados perquè l’enviés al fons de la xarxa (1-2).

Tres minuts després, era Juan Villar qui igualava el resultat en rematar una treta de banda (2-2).

Amb gairebé mitja hora al davant per remuntar el partit, el Formentera B s’ha deixat emportar per les ànsies de fer gol i ha desaprofitat diverses ocasions per ampliar el marcador.

Amb aquest empat el Formentera B suma 1 punt que no satisfà i que frena la dinàmica ascendent que portava l’equip des de l’inici de la lliga.