TOP
El conductor ha resultat ferit lleu. Foto: Xavi Oliver

Un ferit en precipitar-se amb el seu vehicle a cala en Baster

Un vehicle s’ha precipitat aquesta tarda a l’accés de cala en Baster. El conductor del turisme sinistrat ha resultat ferit, havent de ser rescatat pels Bombers i posteriorment atès pels serveis d’emergències.

El servei d’emergències ha rebut l’avís de l’accident a les 16 h. Al punt del sinistre s’hi han desplaçat 5 Bombers amb 2 autobombes i un Pick up. Ha calgut excarcerar a l’ocupant, que ha estat traslladat a l’hospital de Formentera pels serveis d’emergències, tot i que després d’una primera avaluació s’ha constatat que sols patia ferides de caràcter lleu.

El vehicle ha quedat suspès a una petita terrassa a 3 metres de fondària. CIF

Al punt de l’accident s’hi han desplaçat també efectius de la Policia Local, la Guàrdia Civil, Protecció Civil i una ambulància del 061. El servei s’ha donat per finalitzat a les 17.20 h i l’assegurança del vehicle es farà càrrec de tots els tràmits d’enretirada d’aquest.

Si bé es desconeixen les causes de l’accident, segons testimonis presencials, el conductor hauria intentat llevar-se la vida saltant amb el seu cotxe pel terraplè. En el seu recorregut, l’home hauria estat a punt d’atropellar un grup de quatre noies que volien accedir a la cala.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES