TOP

Un grup d’ultres ataca la paradeta informativa de l’Assembea Sobiranista de Mallorca en un carrer de Palma

L’agressió tengué lloc durant la manifestació del passat dissabte en favor de la unitat d’Espanya. L’Assemblea Sobiranista ja ha presentat una denúncia davant la Policia Local de Palma pels fets que han tengut lloc al carrer Sant Miquel.

En un comunicat, l’entitat explica que un grup de persones que participaven en la marxa per la unitat d’Espanya s’han acostat a la parada amb la qual cada dissabte es divulga informació sobre campanyes pro sobiranistes i en favor de l’equitat fiscal.

L’Assemblea Sobiranista apunta que alguns participants en la marxa espanyolista han escopit i insultat els seus activistes i finalment han fet caure la paradeta que tenien muntada mentre tres policies nacionals s’han interposat per evitar mals majors.
Es dóna la circumstància que entre els activistes de l’Assemblea es trobava l’expresident del Govern balear, Tòfol Soler.
Segons la denúncia de l’Assemblea, entre els atacants estava l’exdiputat del PP i actual vicepresident de la Fundació Jaume III Joan Font.

L’Assemblea Sobiranista retreu a la Policia Nacional que no hagi impedit que els manifestants s’acostessin al lloc, que compta amb els permisos preceptius, i lamenta que no s’hagi detingut o almenys identificat a cap dels agressors.

D’altra banda, representants polítics del PP i Ciutadans, alguns d’ells assistents a la manifestació, han expressat la seva repulsa a aquests fets violents a través de xarxes socials i han subratllat que la marxa ha estat majoritàriament pacífica.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES