TOP

Un home naufraga as Vedrà i arriba a Xàbia en una neumàtica

Un ciutadà alemany de 50 anys va viure una veritable aventura quan navegava cap a Torrevieja des d’Eivissa en un veler de 13 metres.

Quan es trobava a poc més de 10 milles des Vedrà el vaixell impactà contra alguna cosa i patí una important via d’aigua que obligà a l’únic tripulant a abandonar el veler i pujar a bord de la barca auxiliar.

Ningú va respondre als seus missatges de socors per ràdio, així que segons explica el digital Xàbia al dia, l’home es va vestir amb un neoprè i va esperar quatre hores fins que l’embarcació es va enfonsar.

Poc abans, ja havia recollit alguns queviures i els havia col·locat en la seva petita embarcació auxiliar: aigua potable, dos bidons de gasolina, galetes i un pa de pessic de xocolata. Llavors, a poc més de vuit nusos, va reiniciar el viatge fins a la costa de Xàbia, on arribà 10 hores després d’haver naufragat. Al nàufrag li va passar un mercant a uns 200 metres. Llavors va llençar diverses bengales, però el buc va passar de llarg.

Segons el digital, uns testimonis asseguren que quan l’alemany va arribar a port es va tirar a terra i no es movia. Van intentar que begués alguna cosa i s’avisà a la Guàrdia Civil. L’home va trigar a recuperar-se algunes hores.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES